Grupul AAGES este situat pe o suprafață de 4.400 m², care cuprinde atelierele de dezvoltare, proiectare, fabricare și testare precum și departamentele de administrare.

Grupul AAGES este format din trei companii:

AAGES este firma principala, care se ocupă de dezvoltare, proiectare, elaborare de procese și în stadiul final fabrică instalații și sisteme de încălzire prin inducție.

ELECTROTERM Ltd. (www.electroterm.ro) produce pentru AAGES și pentru un număr mare de clienți transformatoare, bobine de filtrare și inductoare pentru aplicații de încălzire cu inducție.

Cu o echipă proprie de proiectare, ELECTROTERM Ltd. oferă sprijin firmei AAGES pentru a fi flexibilă și dinamică în cazul oricărei noi solicitări, oferind termen scurt de livrare pentru produsele care urmează să fie integrate în instalațiile făcute de AAGES.

Proiectarea instalațiilor de călire prin inducție și dezvoltarea proceselor pentru aceste produse este puternic susținută de AAGES HTC Ltd. (www.aageshtc.ro), care este un atelier de călire prin inducție bine echipat.

Cu instalațiile de călire prin inducție verticale și orizontale și cu laboratorul foarte bine echipat pentru măsurători, AAGES HTC Ltd. oferă posibilitatea de a dezvolta procesul de tratament termic pentru orice aplicație nouă.

Numărul de angajați ai Grupului a crescut constant începând cu 1990, ajungând în prezent la peste 160 de angajați, cei mai mulți dintre ei având un grad profesional ridicat și o experiență pe termen lung în domeniul încălzirii prin inducție.

Grupul ca întreg, însă și fiecare membru în parte, consideră extrem de importantă dezvoltarea continuă, implementarea unor soluții noi asigurând parteneriatul pe termen lung cu clienții săi.