AAGES proiectează și livrează instalații „la cheie” pentru diferite tipuri de aplicații.

În același timp, AAGES poate fi o alegere bună în cazul în care este nevoie de recondiționarea instalațiilor vechi, unde, prin înlocuirea unităților deteriorate și/sau învechite, performanța globală poate fi îmbunătățită în mod substanțial cu un efort financiar rezonabil.

Cel mai frecvent, convertizoarele cu tiristoare trebuie înlocuite din cauza eficienței slabe și datorită creșterii costurilor de întreținere.

Cu ajutorul convertizoarelor cu tranzistori AAGES de tip ITP și ITS, care pot înlocui orice convertizor de tip vechi, clientul poate avea instalații eficiente energetic, cu îmbunătățirea procesului de control și cu costuri foarte mici de întreținere.

Livrarea pieselor de schimb pentru instalații existente este, de asemenea, posibilă prin fabricarea de produse identice sau ușor îmbunătățite, în cazul în care sunt disponibile desene sau piese de referință.

Se pot livra inductori pentru instalații de forjare și pentru cuptoare de topire și transformatoare de potrivire, în cazul în care sunt disponibile specificații detaliate.